Syntyvaiheet sijoittuvat Ruskolle ja kevääseen 1991, jolloin Pekka Heinisen aloitteesta perustettiin Varsinaisbitumi Oy. Siinä osakkaiksi tulivat serkukset Jaakko ja Pekka Heininen. Yhtiön lähtökohtainen tavoite oli kasvaa ja kehittyä, Suomen vaikeasta taloustilanteesta 1990-luvulla ja kilpailijoiden epäterveestä kilpailusta huolimatta toiminta kasvoi vuosittain. Liiketoimintaosaamista on kehitetty jatkuvalla ja määrätietoisella kouluttautumisella koko henkilöstön osalta.

Olemme käyneet läpi neljä lamaa/taantumaa: 1990- luvun alun lama, Venäjän kriisi 1990-luvun lopulla, IT-kupla 2000-luvun alussa ja nyt, viimeisin 2008 alkanut subprime-kriisi. Olemme mm. näiden koulimina oppineet pitämään perusasiat kunnossa. Näitä ovat myynti & markkinointi, asiakaslähtöisyys, uudet palvelut, tehokas ostotoiminta, osaava ja motivoitunut henkilöstö sekä toiminnan laatu. Nykyään bitumiyhtiömme ovat kasvavia yrityksiä, joiden talous on kunnossa ja joiden pariin hakeudutaan joko töihin tai suorittamaan alihankintaa. Olemme omalla toiminta-alueillamme erittäin tunnettu ja haluttu yhteistyökumppani.

Ota yhteyttä – toimimme koko Suomen alueella

Teemme huopakaton asennuksia koko Suomen alueella. Olemme asentaneet huopakattoja muun muassa Turun, Porin ja Helsingin alueella. Tiedustelut koko Suomesta: varsinaisbitumi@varsinaisbitumi.fi (huopakattoa koskeva tiedustelupyyntösi ohjataan lähimmälle Varsinaisbitumi Oy:n kattoasiantuntijalle alueellasi)

Kun sinulla on kysyttävää bitumikatoista, niin kannattaa heti ottaa yhteyttä Varsinaisbitumi Oy:n kattoasiantuntijoihin!