Asfaltti ja pihakorjaukset

Suoritamme pääkaupunkiseudulla taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen kulkuväylien sekä parkkialueiden asfalttivaurioiden pienkorjaukset.

Asfaltti ja pihakorjaukset

Suoritamme pääkaupunkiseudulla taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen kulkuväylien sekä parkkialueiden asfalttivaurioiden pienkorjaukset. Asfaltoinnissa havaittaviin vaurioihin aikaisessa vaiheessa puuttumalla voidaan asfaltoinnin käyttöikää pidentää huomattavasti esim. halkeamat kannattaa paikkauttaa heti, kun niitä havaitaan sillä ajan myötä halkeamat kasvavat kuopiksi ja syövät maaperää asfaltoinnin alta. Halkeamien tiivistyksessä käytämme aina nimenomaan asfaltin halkeamien tiivistykseen tarkoitettua kuumabitumi sekoitusta, joka kestää huomattavasti pidempään kuin rautakauppojen kylmänä levitettävät aineet. Kuoppien paikkaustekniikan määrittää kuopan koko ja kohteen käyttötarkoitus esim. kevyenliikenteen kulkuväylällä havaittua kuoppaa ei tarvitse lähteä paikkaamaan yhtä järein toimenpitein kuin raskaan kaluston käyttämällä alueella.

OTA YHTEYTTÄ

Etelä-Suomi

Huoltoauton työnjohtaja
Lassi Minkkinen
p. 0400 314 137

Lounais-Suomi

Huoltotyönjohto ja myynti
Janne Kaaresvirta
p. 0440 821 087
Huoltotyönjohto
Miikka Lempinen
p. 040 585 0337

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@varsinaisbitumi.fi

Varsinaisbitumin kattoanalyysipalveluista löytyy aina sopivin ratkaisu kiinteistön tarpeeseen.

Varsinaisbitumin katon kuntoanalyysi on nopea ja edullinen keino varmuuden hankkimiseksi siitä, mitä katolle pitäisi tehdä ja miten edetä, jos on tarvetta. Jo se, että joku asiantuntija käy katolla, saattaa säästää kiinteistön omistajalle sievoisia summia.