Eurogum+ vesieristyskermi ja muut Eurogum-tuotteet Varsinaisbitumilta

Varsinaisbitumi toi vuonna 2011 markkinoille uuden entistä paremman vesieristyskermin.

Helposti asennettava Eurogum+ on aiempaa paremmin kiinnittyvä. Siitä löytyvät myös kaikki Eurogumista tutut laatuominaisuudet.

Eurogum-kermituotteet ovat Suomessa sertifioituja ja niillä on luonnollisesti 10 vuoden takuu.

Eurogum Green line

Uusi Green line on tuotesarja, jossa on kiinnitetty erityistä huomiota koko tuotantoketjun luontoystävällisyyteen aina bitumikermien tuotannon alusta valmiiseen tiiviiseen vesikattoon asti.

Eurogum Carrara

Carrara – tulevaisuuden ilmastoa puhdistavaa huopahuipputeknologiaa jo tänään!
Carrara video

Carrara-huovan ilmastoa puhdistava vaikutus perustuu titaanioksidin ominaisuuteen sitoa ilmasta saasteita kuten typen ja rikin oksideja auringonvalon yhteisvaikutuksesta. 500m² Eurogum Carrara kattoa neutralisoi 2 auton vuosittaiset päästöt. Näyttävä valkoinen ja ekologinen huopa säilyttää rakennuksen arvon vuosikymmeniä ja soveltuu erinomaisesti Suomen olosuhteisiin; talven lumikuormaan ja kesän helteisiin.

Yleisimmät tuotteet huopakatoille:

Eurogum K-MS 170/3000 ja K-MS 170/4000

Liimattava tai hitsattava pohjahuopa, jota käytetään K-PS huopien alla kaksikerrosratkaisussa. K-MS huovat antavat pintahuovalle tukevan ja kiinnitysvarman alustan. K-MS huopien tukikerros varmistaa katteen vesitiiveyden kaikissa katoille tyypillisissä tilanteissa.

Eurogum K-PS 170/5000

Hitsattava pintakermi kaksikerrosratkaisussa, jossa pohjana on K-MS pohjahuopa. K-PS huovan suunnittelussa on otettu huomioon Suomen vaativat ilmasto-olosuhteet, katoilla tapahtuvat rakenteiden liikkeet, asennusvarmuus sekä arvokas ja kestävä ulkonäkö.

Eurogum MONO 5500 TL-1 ja TL-2

Hitsattava pintakermi yksikerrosratkaisussa. MONO huovat ovat erittäin repäisylujia, elastisia ja saumakestäviä. TL-2 huopa on suunniteltu erityisesti vanhojen vesikattojen saneeraukseen katon lammikoimattomilla alueilla. TL-1 huopaa voidaan käyttää jopa yksinään katoilla joiden kaltevuus on yli 1:20 ja lätäköintiä ei ilmene. MONO huopien suunnittelussa on niin ikään huomioitu Suomen vaativat ilmasto-olosuhteet, katoilla tapahtuvat rakenteiden liikkeet, asennusvarmuus sekä arvokas ja kestävä ulkonäkö.

Kattoremontit Turun, Porin ja Helsingin alueella edullisesti – ota yhteyttä!

Kun saneeraus tulee ajankohtaiseksi Varsinaisbitumi Oy suorittaa kattotyöt ammattitaidolla. Saat kattotyöt Turun, Porin ja Helsingin alueelle. Palvelemme myös sopimusten mukaan koko Suomen alueelle, joten ota yhteyttä ja laitata kattoasiat kuntoon kerralla!

Huopakaton kattopelti

Kun huopakatolla on läpivienti, ylösnosto, piipunjuuri, kattoikkuna tai mikä muu tahansa yleensä pystysuora huopapinta, tarvitaan suojapellitys. Varsinaisbitumi Oy tekee kattopeltien asennukset ja korjaukset koko Suomen alueelle. Saat kattopelti- ja bitumikattotyöt muun muassa Turun, Porin, pääkaupunkiseudun ja Savonlinnan alueelle. Kysy ihmeessä viimeistellystä kattoasennuksesta tai kattoremontista!