Varsinaisbitumin katon korjaus-, huolto- ja kuntoarviopalvelut

Varsinaisbitumi tarjoaa kattourakoinnin lisäksi katon huoltoon ja kuntoarviointiin sekä muihin kattoasioihin liittyviä palveluja.

Katon akuutit vuotokorjaukset ovat tärkeä osa kiinteistöjen kunnossapitoa. Varsinaisbitumin asentajat ovat koulutettu näkemään vesikatto kokonaisuutena, jolloin vuodot ja muut ongelmat saadaan nopeasti ja kustannustehokkaasti kuntoon.

Huopakaton akuutti vuotokorjaus

Teemme akuutteja vuotokorjauksia niin huopakatoille kun muillekin kattotyypeille. Vuodon ilmaannuttua tapahtuva vuotokorjaus tai vuotoa ennaltaehkäisevä katon korjaus ovat hyviä tapoja estää rakennuksen kattovesivuodosta aiheutuva vaurioituminen.

Lumenpudotus vesikatoilta

Lumi ja jää aiheuttavat katoille ja alapuoliselle liikenteelle monenlaisia ongelmia. Tämän vuoksi tarjoamme lumen ja jään pudotusta ammattitaidolla.

Varsinaisbitumin katon korjaus-, huolto- ja kuntoarviopalvelut

Varsinaisbitumi tarjoaa kattourakoinnin lisäksi katon huoltoon ja kuntoarviointiin sekä muihin kattoasioihin liittyviä palveluja.

Katon akuutit vuotokorjaukset ovat tärkeä osa kiinteistöjen kunnossapitoa. Varsinaisbitumin asentajat ovat koulutettu näkemään vesikatto kokonaisuutena, jolloin vuodot ja muut ongelmat saadaan nopeasti ja kustannustehokkaasti kuntoon

Vuosihuoltosopimus turvaa katon kunnossapidon

Katon huoltamattomuus on omaisuusriski. Kokeneen ammattilaisen tekemä katon säännöllinen tarkistaminen ja huoltotoimenpiteet lisäävät katon toimivuutta ja käyttöikää.

Pieniin ongelmakohtiin tai vesieristevaurioihin voidaan puuttua ajoissa ennen niiden aiheuttamia suuria tai ennalta arvaamattomia kustannuksia.

Varsinaisbitumin kanssa tehty huoltosopimus turvaa katon kunnossapidon ja suojaa omaisuutta pitkäjänteisesti.

Vuosihuoltosopimuksen voi tehdä ottamalla yhteyttä Varsinaisbitumin toimipisteeseen.

OTA YHTEYTTÄ

Etelä-Suomi

Huoltoauton työnjohtaja
Petri Siekkinen
p. 044 722 2233
Huoltoauton työnjohtaja
Lassi Minkkinen
p. 0400 314 137

Länsi-Suomi

Aluepäällikkö
Juha Lamminen
p. 044 322 7501

Lounais-Suomi

Huoltotyönjohto ja myynti
Janne Kaaresvirta
p. 0440 821 087
Huoltotyönjohto
Miikka Lempinen
p. 040 585 0337

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@varsinaisbitumi.fi

Pyydä esitarjous budjetoinnin tueksi

Varsinaisbitumi tarjoaa kiinteistöille mahdollisuutta hankkia suunnittelua, budjetointia ja päätöksentekoa varten esitarjouksen (”budjettitarjous”) vesikaton korjaustöiden kustannuksista.

Varsinaisbitumi voi antaa esitarjouksen käyttämällä tarjouksen laadintaan jonkun toisen asiantuntijan kattoraporttia, kattoanalyysiä tai piirustuksia. Jos katosta ei vielä ole tehty katon kuntotutkimusta tai katselmusta, niin sellainen on luonnollisesti ensiksi tehtävä. Esitarjousta varten yleensä käydään katsomassa tilanne paikan päällä.

Esitarjouksen hinta lasketaan Varsinaisbitumin tarjouslaskennassa ja se on yleensä yksityiskohtainen ja sisältää työselostuksen ja vastaa normaalia urakkatarjousta, joskaan se ei voi olla esitarjouksena yhtä sitova.