Kattoremontti – korjauta vuotava kattosi ajoissa

Kun katto vuotaa ja kattovuoto havaitaan, onkin aivan viimeinen hetki kattoremontille. Kattoremontin viivyttäminen tuhoaa usein rakenteita, eristeet kastuvat ja puuttuva tuuletus saattaa pitää eristeet kosteana ja aiheuttaa kukkarolle käyvää lämpövuotoa tai pahimmassa tapauksessa homeongelmia ja sisäilmaongelmia. Kattoremontti on syytä aloittaa siis riittävän ajoissa ennen kuin se tulee kustannuksiltaan kalliiksi ja haittaa terveyttä. Olipa kyseessä minkäkokoinen huopakattoremontti, voit olla meihin yhteydessä.

Varsinaisbitumi Oy on Turun, Porin ja Helsingin alueen huopakattoremonttien ammattilainen. Toteutamme mielellämme myös muualla Suomessa olevia kattotöitä kuten katon ja piipun pellityksiä, joten ota ihmeessä yhteyttä joustavaan ja ammattitaitoiseen tekijään!

Katto vuotaa – Mitä tulisi tehdä?

Vuotava katto koituu varsin pian harmiksi, ellei sitä korjata. Katto-ongelmat eivät valitettavasti poistu silmiä sulkemalla vaan asialle todellakin täytyy tehdä jotain. Jättämällä kattoremontin Varsinaisbitumi Oy:n huoleksi, voit olla varma, että jatkossa kattosi tulee kestämään vaihtelevia pohjolan säitä. Oikein asennettu ja huollettu katto kestää vuosikaudet hyvänä.

Milloin kattoremontti kannattaa aloittaa?

Kattoremontti on kalliimpi tehdä talvella, sillä jäätä joudutaan sulattaa katolta ja sääsuojaus rakentamaan katon peitoksi. Siksi on hyvä ennakoida tuleva kattoremontti käyttämällä kattoasiantuntija paikalla ajoissa ja suunnitella remontti lähimpään kesään. Akuutit vuotokohdat täytyy tietenkin korjata vaikka keskitalvella.

Mitä kattoremontti tulisi maksamaan?

Katon saneerausta ajatellaan nykyisin kiinteistöjen elinkaariajattelussa kunnossapitona. Kattoremontin budjetointia varten kannattaa olla yhteydessä Varsinaisbitumi Oy:n asiantuntijoihin, jotka antavat apua kattoremonttiin ja sen suunnitteluun. Katon jatkuva kunnossapito säästää kiinteistön korjauskustannuksia, kun tilannetta katolla ei päästetä kattovaurio-vaiheeseen ja katon korjaus tehdään oikeaan aikaan.

Kattoremontin kustannus selviää sekin parhaiten, kun pyydät aidon kattoalan asiantuntijan antamaan hinta-arvion tai kun kädessäsi on jo kattoremonttitarjous missä on kattoremontin työselostus.

Kun kiinteistöä ollaan ostamassa, myymässä tai vuokraamassa, kannattaa käyttää Varsinaisbitumin kattoasiantuntija katolla paikalla. Katon kunnon arviointi ja tuleva kattoremontti osataan ennakoida ja tiedosta on siten hyötyä kaupanteossa. On parempi teettää arvio kattoalan ammattilaisella kuin arvioida mahdollisia kuluja väärin.

Miksi valita bitumi- eli huopakatto katon materiaaliksi?

Oikein asennettuna ja huollettuna huopakatto kestää pitkään. Se taipuu myös hankalaankin katonmuotoon, mutta on omiaan etenkin tasakattoisten kattotyyppien katteena. Bitumi- eli huopakatto on myös miellyttävä sillä se eristää ääniä, kuten ylitse lentävien lentokoneiden melut tai sateen rummutuksen. Huopakate on myös kevyt, joten se säästää rakenteita liialliselta kuormitukselta. Huopakatto soveltuu hyvin katon materiaaliksi silloin kun on erityisen tärkeää ettei lumikuorma putoa niskaan. Huopakatto onkin siinä mielessä turvallinen valinta esimerkiksi lapsiperheiden käyttöön. Lumi sulaa huopakatolta sadevesiviemäreihin eikä erillisiä lumiesteitä tarvita.

Olemme kattosaneerausten vankkoja ammattilaisia

Vuosien kokemus kattosaneerauksista on tehnyt meistä luotettavan ja varmatoimisen kattosaneerauksien toteuttajan. Toteutamme saneeraukset sopimusten mukaan, viimeistellysti ja aikatauluja noudattaen. Pyydä meidät arviokäynnille ja laitata kattoasiat kuntoon kerralla. Annamme kattotöistä pitävän arvion, joten voit olla varma, ettei ylimääräisiä kustannuksia kerry. Koska kuulumme itsekin huopakaton maahantuontiorganisaatioon, voimme tarvittaessa olla yhteydessä huopakaton valmistajaan suoraan. Kaikki osapuolet hyötyvät ensikäden tiedosta ja asiat sujuvat helpommin ja luotettavammin ilman turhia välikäsiä.

OTA YHTEYTTÄ

Etelä-Suomi

Aluejohtaja
Henri Paasivirta
p. 045 1120 204

Asiakkuuspäällikkö
Mika Pellinen
p. 0400 104 072

Projektipäällikkö
Aake Valkamo
p. 0400 330 434

Laskentainsinööri
Niila Kunnari
p. 0400 250 801

Länsi-Suomi

Aluepäällikkö
Juha Lamminen
p. 044 322 7501

Lounais-Suomi

Asiakasvastuullinen myyntipäällikkö
(tarjouslaskenta ja myynti)
Jussi Poutanen
p. 0400 521 273

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@varsinaisbitumi.fi

Katso alta ennen ja jälkeen vertailu!

Ennen saneeraustaSaneerauksen jälkeen

Kattoremontit Turun, Porin ja Helsingin alueella edullisesti – ota yhteyttä!

Kun saneeraus tulee ajankohtaiseksi Varsinaisbitumi Oy suorittaa kattotyöt ammattitaidolla. Saat kattotyöt Turun, Porin ja Helsingin alueelle. Palvelemme myös sopimusten mukaan koko Suomen alueelle, joten ota yhteyttä ja laitata kattoasiat kuntoon kerralla!

Huopakaton kattopelti

Kun huopakatolla on läpivienti, ylösnosto, piipunjuuri, kattoikkuna tai mikä muu tahansa yleensä pystysuora huopapinta, tarvitaan suojapellitys. Varsinaisbitumi Oy tekee kattopeltien asennukset ja korjaukset koko Suomen alueelle. Saat kattopelti- ja bitumikattotyöt muun muassa Turun, Porin, pääkaupunkiseudun ja Savonlinnan alueelle. Kysy ihmeessä viimeistellystä kattoasennuksesta tai kattoremontista!