Kattotyöt Turun, Porin ja Helsingin alueella

Varsinaisbitumi Oy on kattotöiden vankka toteuttaja. Olemme erikoistuneet etenkin huopa- eli bitumikattoisten kattotyyppien asennukseen, korjaukseen ja huoltotöihin. Vuosien varrella olemme toimineet lukuisissa erilaisissa kohteissa, joten olipa kohteesi pieni tai laaja ja vaativa, suoritamme ne laadukkaasti. Teemme niin kerrostalojen, liikehuoneistojen kuin teollisuushallien kattotyöt monipuolisesti tarpeen mukaan. Toimimme koko Suomen alueella, joten voit jättää tarjouspyynnön urakoinnista meille sijaitsitpa sitten esimerkiksi Turussa, Porissa tai vaikkapa Helsingissä. Katso yhteystiedot ja ota yhteyttä - laskemme parhaan hinnan juuri sinun kattoosi.

Kattourakointia kokemuksella kohteeseen kuin kohteeseen, teemme:

  • Pienten vuotokohtien paikkaukset
  • Vesikaton asennustyöt
  • Katon laajat korjaustoimenpiteet
  • Pienet ja laajat huoltotyöt
  • Katon pesut ja puhdistukset
  • Kattopellitykset
  • Sadevesijärjestelmien asennukset
  • Kattoturvatuotteiden asennukset
  • Kuntotarkastukset ja -raportit
  • Lumenpudotukset

Yrityksemme suorittaa kaikki tarvittavat kattotyöt, joten saat kattosi kuntoon kerrasta. Valitessasi meidät tehtävään, toimit vain yhden urakoitsijan kanssa - helpottaen huomattavasti yhteydenpitoa, selkeyttäen sopimusten laadintaa ja varmistaen, että kaikki tarvittavat vaiheet tulee tehtyä rakennusmääräysten mukaan. Tilaa kattoremontti Varsinaisbitumi Oy:ltä ja varmistu, että kattosi kestää! 

Onko kattosi tyypiltään tasakatto?

Tasakattoisen katon katemateriaaliksi bitumikatto on omiaan. Tasakatto soveltuu tiheään asutuille alueille, joissa sulavat lumimassat tulee ohjata turvallisesti ja hallitusti alas. Tämä toteutetaan riittävien kallistusten avulla, toisaalta myös lumitöitä saatetaan joutua tehdä. Tasakatto onkin monen liikehuoneiston ja teollisuushallin kattotyyppi. Tasakattoiseen malliin on vuosien varrella liittynyt monia haasteita ja epäilyksiä siitä, miten katemateriaali kestää painoa ja millainen vedeneristyskyky huovalla on. Nykyään huopakatto on kuitenkin bitumia, jonka kestävyys on aivan toista luokkaa kuin sen aiemmat versionsa. Tasakattoisiin ja loiviin kattoihin käytetään omaa vaatimusluokkaa varmistaen näin materiaalin kestävyyden.

Myös harjakatto kannattaa kattaa bitumilla

Myös harjakatto voidaan kattaa bitumilla. Myös silloin sen hyödyksi voidaan laskea sulavan lumen helppo ohjailtavuus. Se eristää hyvin myös melua, joten se on oiva valinta esimerkiksi lentokentän kylkeen, myöskin sateen rummutus lakkaa bitumikatteen ansioista.  Säännöllisellä huollolla katto kestää jopa 25 vuotta.

Vesikatto kannattaa korjauttaa ajoissa

Vuotaako vesikatto? Varsinaisbitumi Oy tekee uusien vesikattoasennuksien lisäksi myös kaikki tarvittavat kattohuollot. Toimivan vesikaton merkitystä ei voi mitenkään vähätellä. Pahimmillaan vuotava katto aiheuttaa mittavat kosteusvauriot myös muihin rakenteisiin, heikentää sisäilmaa ja altistaa erilaisille terveysongelmille.

Muista turvallisuus - teetä kattotyöt ammattilaisilla!

Omakotitalojen kattotöitä tehdessä kannattaa muistaa työturvallisuus ja oikeanlaiset työskentelytavat. Järkevintä on antaa kattourakointi meille ammattilaisille, sillä hyvät varusteemme ja valtaisa kokemuksemme kattotöistä takaavat kestävän lopputuloksen. Työntekijöillämme on tietenkin voimassaolevat vakuutukset, sekä työturvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Vaativat, kerrostalojen, liikehuoneistojen ja teollisuushallien kattotyöt kannattaa jättää automaattisesti ammattilaisille.

Ota yhteyttä - teemme kattotyöt laajalla alueella!

Varsinaisbitumi Oy tekee kaikki tarvittavat kattotyöt laajasti koko Suomen alueella. Olemme tehneet lukuisia kattotöitä, kuten huopa- eli bitumikattojen asennuksia, korjauksia ja huoltoja mm. Turun, Porin, Rauman, Ulvilan, Forssan, Loimaan, Tampereen, Helsingin, Espoon, Vantaan, Savonlinnan, Mikkelin, Joensuun, Seinäjoen, Vaasan ja Kokkolan alueella. Ota yhteyttä ammattilaiseen!

Varsinaisbitumi Oy Suomalainen vaihtoehto