EUROGUM - MAAILMAN MARKKINAJOHTAJAN VALMISTAMA

Suomeen tuotavat Eurogum-tuotteet valmistetaan (Atab nv) Belgiassa ja (Paul Bauder GmBH) Saksassa.

Eurogum-tuotteita valmistava tehdas, Atab nv (http://www.atab.be) kuuluu maailman suurimpaan kattoalan konserniin, Iko-groupiin (http://www.iko.eu/). Paul Bauder GmbH kuuluu myös Euroopan suurimpiin vesieristeiden valmistajiin (http://www.bauder.de).

Atab nv:n tuotannosta 70 prosenttia valmistetaan vientiin eri puolille maailmaa yli 70 maahan, Suomen vaativat luonnonolosuhteet mukaan lukien. Atab nv on valmistanut kattohuopaa yli 1000 miljoonaa neliömetriä. Tehtaan tuotannossa kunnioitetaan jokaisen maan ilmastollisia erityispiirteitä, laatuvaatimuksia ja standardeja. Eurogum-kermituotteet ovat Suomessa sertifioituja ja niillä on luonnollisesti 10 vuoden takuu.

Kun käytät katollasi Eurogum-tuotteita, varmistat, että katollasi on maailmanlaajuista - yli 100-vuotiasta teollista kattomateriaalien asiantuntemusta. Maailmanlaajuisesti tunnettujen kattoalan yritysryhien IKO-Groupin ja Bauderin tuotteet ovat varma valinta Suomen olosuhteisiin. Eurogum on maahamme tuotujen tuotteiden tuotenimi.

Eurogum+ on kehitetty uusiin haasteisiin jossa yhdistyvät nopea asennus ja varma kiinnittyvyys erilaisiin alustoihin.

Eurogum green line on tuoteperhe jonka valmistukseen on kiinnitetty huomiota energiatehokkuuden ja luontoystävällisyyden maksimoimiseksi.

SUOMEN EUROGUM-MARKKINOINTI JA PRIIMA-KATOT YHTEISTYÖ

Eurogum-vesieristyskermejä käytetään Suomessa jo tuhansien kiinteistöjen katoilla, satojen tuhansien asennettujen kattoneliöiden alalla. Laadulla on kysyntää!

Eurogum- ja Priima-katot markkinointiyhteistyö tarjoaa Varsinaisbitumi Oy:n asiakkaille laatu-urakoitsijoiden verkoston ja kattoalan yhteistyökumppanit KOKO SUOMESSA sekä Virossa:

Helsingin seutu, muu Etelä-Suomi, Lounais- Suomi, Länsi- Suomi ja Itä-Suomi:
http://www.varsinaisbitumi.fi/

Teollisuus- ja toimitilarakentamisen yhteistyö:
http://www.teollisuudenrakentajat.com/

Peltialan yhteistyö:
ojansuunpeltityo(at)gmail.com

HUOM! Eurogum- tuotteita myydään myös muille kattoalan ammattilaisille ja urakoitsijoille. Myynnissä myös laadukkaita ja helposti asennettavia IKO-kattolaattatuotteita Suomessa jälleenmyyjille ja rakentajille. http://www.iko.be/ .

Mitä tahansa tarvitsetkaan katollasi - ota yhteyttä varsinaisbitumi@varsinaisbitumi.fi

Varsinaisbitumi Oy Suomalainen vaihtoehto