TYÖPAIKKOJA AVOINNA HUOPAKATTO ALALLA

Lounais - Suomi:

Bitumieristäjä Turun talousalue

Oletko uusi bitumieristäjämme? Näköalapaikka huopakattojen saneerauskohteiden sekä uudiskohteiden parissa. Toiminta-alueena työmailla on Turun talousalue. Kattaen Uusikaupunki, Laitila, Säkylä, Loimaa, Somero, Salo alueet. Toimistomme on Turussa Runosmäen teollisuusalueella. Työn luonteen vuoksi ajokortti on välttämätön. Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta- tai kokemusta rakennusalalta. Tämä ei kuitenkaan välttämätöntä, jos sinulla on aktiivinen ja positiivinen asenne, sovit joukkoomme. Bitumikattojen ammattilaiseksi saat meiltä koulutuksen työn ohessa. Palkkaus rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä: Jaakko Heininen puh. 0400 - 821 089, jaakko.heininen(at)varsinaisbitumi.fi
 

Bitumieristäjä Porin talousalue

Oletko uusi bitumieristäjämme? Näköalapaikka huopakattojen saneerauskohteiden sekä uudiskohteiden parissa. Toiminta-alueena työmailla on Porin ja Satakunnan talousalue. Työn luonteen vuoksi ajokortti on välttämätön. Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta- tai kokemusta rakennusalalta. Tämä ei kuitenkaan välttämätöntä, jos sinulla on aktiivinen ja positiivinen asenne, sovit joukkoomme. Bitumikattojen ammattilaiseksi saat meiltä koulutuksen työn ohessa. Palkkaus rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Työn aloitus sopimuksen mukaan. 
 
Ota yhteyttä: Juha Lamminen puh. 044 322 7501, juha.lamminen(at)varsinaisbitumi.fi

Kaakkois- ja Itä-Suomi:


Bitumieristäjä Lappeenrannan talousalue

Oletko uusi bitumieristäjämme? Näköalapaikka huopakattojen saneerauskohteiden sekä uudiskohteiden parissa. Toiminta-alueena työmailla on Lappeenrannan talousalue. Työn luonteen vuoksi ajokortti on välttämätön. Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta- tai kokemusta rakennusalalta. Tämä ei kuitenkaan välttämätöntä, jos sinulla on aktiivinen ja positiivinen asenne, sovit joukkoomme. Bitumikattojen ammattilaiseksi saat meiltä koulutuksen työn ohessa. Palkkaus rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Työn aloitus sopimuksen mukaan.
 
Ota yhteyttä: Jarmo Okko p. 0400 - 551 696, jarmo.okko(at)kymenpinnoitus.fi

 
Etelä-Suomi:

Bitumieristäjä pääkaupunkiseutu

Oletko uusi bitumieristäjämme? Näköalapaikka huopakattojen saneerauskohteiden sekä uudiskohteiden parissa. Toiminta-alueena työmailla on pääkaupunkiseutu. Toimistomme sijaitsee Vantaalla. Työn luonteen vuoksi ajokortti on välttämätön. Odotamme sinulta rakennusalan koulutusta- tai kokemusta rakennusalalta sekä jo valmista osaamista toimia bitumikattoalan töissä. Lisäksi omaat aktiivisen ja positiivisen asenteen niin sovit joukkoomme. Palkkaus rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä: Henri Paasivirta: puh 045 - 1120 204, henri.paasivirta(at)varsinaisbitumi.fi

____________________________________________________________________________________________________________________________________________
 
Varsinaisbitumi Oy:n ja Varsinaisbitumi Oy Etelä-Suomen toiminta on alkanut jo vuodesta 1991. Yritykset toimivat bitumikattojen merkittävänä tekijänä alueillaan. Olemme erikoistuneet huopakattojen saneerauksiin ja uudiskohteiden vesikattojen asennukseen mm. teollisuus- ja liikerakennuksissa sekä asuinkiinteistöissä. Turun talousalueen lisäksi toimimme myös pääkaupunkiseudulla ja Satakunnassa. Työllistämme yhteensä noin 70 kattoalan ammattilaista ja liikevaihtomme on ollut kasvava. Vuoden 2017 liikevaihto yrityksillä yhteensä oli 12,3 milj. €. Tarjoamme mukavat työkaveri ja asianmukaiset työvälineet sekä työehtosopimuksen mukaisen palkan työstä kotimaisessa kattoalan yrityksessä.
 

Etelä - Suomi ( Pääkaupunkiseutu ):
Bitumieristäjien ja bitumiasennus aliurakoitsijoiden paikkoja vapaana.
OTA yhteyttä: Henri Paasivirta; p. 045 - 1120 204
henri.paasivirta(at)varsinaisbitumi.fi

Lounais - Suomi:
Bitumieristäjien ja bitumiasennus aliurakoitsijoiden paikkoja vapaana.
OTA yhteyttä; Pekka Heininen p. 0400 - 821 088
pekka.heininen(at)varsinaisbitumi.fi

Länsi - Suomi:
Bitumieristäjien ja bitumiasennus aliurakoitsijoiden paikkoja vapaana.
OTA yhteyttä; Juha Lamminen puh. 044 322 7501
juha.lamminen
(at)v
arsinaisbitumi.fi

Kaakkois - Suomi:
Sisaryrityksemme
Bitumieristäjien ja bitumiasennus aliurakoitsijoiden paikkoja vapaana.
OTA yhteyttä; Jarmo Okko p. 0400 - 551 696
jarmo.okko(at)kymenpinnoitus.fi

Itä - Suomi:
Bitumieristäjien ja bitumiasennus aliurakoitsijoiden paikkoja vapaana.
OTA yhteyttä; Jarmo Nousiainen p. 040 - 7497 555
jarmo.nousiainen(at)varsinaisbitumi.fi

« Takaisin uutislistaukseen

Tags